Tapu Kadastro Müdürlüğü Personeli'nden Valilik Ve Belediye Başkanlığı'na Ziyaret

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. kuruluş yıl dönümü Kars'ta etkinliklerle kutlandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. kuruluş yıl dönümü Kars'ta etkinliklerle kutlandı.

Kutlama kapsamında Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulurken, Saygı Duruşu'nun ardından İstiklal Marşı okundu.

Tapu İl MüdürüHasan Kara, Kadastro İl Müdürü Faruk İpek ile Tapu Kadastro Müdürlüğü personeli önce Vali Yardımcısı Murat Demirciyi ardından Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamlarında ziyaret ettiler.

Tapu Kadastro Müdürlüğü hizmetleri hakkında bilgiler veren İl Müdürü Hasan Kara, vatandaşlara hızlı ve sağlıklı hizmetler verdiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Vali Yardımcısı Murat Demirci'de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. Kuruluş Yıldönümü kutladı ve tapu kadastro çalışanlarına başarılar diledi.

Etkinlikler kapsamında Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u da makamında ziyaret eden Tapu Kadastro İl Müdürü ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Başkan Bozkuş, Tapu Kadastro Müdürlüğü'nde vatandaşlara iyi hizmetler verildiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: