Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü 166 Yaşında

Tapu ve Kadastro 11. Bölge Müdürü Erdoğan Büyükboyacı, teşkilatın kuruluşunun 166. yıl dönümü dolayısıyla Vali Orhan Düzgün-ü makamında ziyaret etti.

Tapu ve Kadastro 11. Bölge Müdürü Erdoğan Büyükboyacı, teşkilatın kuruluşunun 166. yıl dönümü dolayısıyla Vali Orhan Düzgün-ü makamında ziyaret etti.

Büyükboyacı, ziyarette, Kayseri'deki tapu ve kadastro çalışmaları ile 166. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Düzgün ise -Devletimizin en eski teşkilatlarından birisi olan tapu ve kadastro müdürlükleri, vatandaşların en çok işlem yaptığı kurumların başında gelmektedir. Tapu ve kadastro teşkilatımız kendisini sürekli yenileyerek, vatandaşlarımıza en iyi hizmet ve kolaylığı sağlanmaktadır- dedi.

Reklam
Reklam

Bölge müdürlüğünün müşteri memnuniyeti anketinde, vatandaşların yüzde 99-unun tapu ve kadastro müdürlüklerindeki çalışmalardan memnun olduğunun ortaya çıktığını belirten Vali Düzgün, şöyle devam etti:

-Yurt çapında olduğu gibi ilimiz genelinde de tapu ve kadastro müdürlüklerimiz kalite belgesi almışlardır. Türkiye genelinde 2012 yılında yüzde 97 olan müşteri memnuniyeti, ilimiz genelinde 2013 yılında tapu hizmetlerinde yüzde yüzde 99-a çıkması sevindirici bir gelişmedir. Herhangi bir şehirden online sistemle tapu işlemlerini gerçekleştirebilmek vatandaşımız için de ciddi bir kolaylık demektir.-

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: