Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. Kuruluş Yıl Dönümü

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. kuruluş yıl dönümü Zara ilçesinde kutlandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. kuruluş yıl dönümü Zara ilçesinde kutlandı.

Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Zara Tapu Müdür Vekili Temel Ergin, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Daha sonra düzenlenen programa, Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Ergin, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 165. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, "Yoğun ve özverili çalışmalarıyla zor şartlarda üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yapma gayreti ve azmi içinde olan çalışanlarımız, genel müdürlüğümüzün yürüttüğü projeleri de çok başarılı şekilde yerine getirmektedir" dedi.

Reklam
Reklam

Müdürlüğün hizmet alanında 135 köy, 8 mahalle ve bir belde bulunduğunu söyleyen Ergin, kısıtlı personel sayısıyla vatandaş memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: