Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün Kuruluşunun 165. Yıl Dönümü

Emet ilçesinde, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 165. yıl dönümü dolayısıyla tören yapıldı.

Emet ilçesinde, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 165. yıl dönümü dolayısıyla tören yapıldı.

Emet Tapu ve Kadastro Müdürü Zekeriya Dolgun ile müdürlük çalışanları, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstü'ne çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı söyledi.

Dolgun, törende, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün son yıllarda çok önemli atılımlar gerçekleştirdiğini ve ülke topraklarının tamamının kadastrosunu yaparak, e-devlet'in iki ayağından biri olan Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi (TAKBİS) Projesini ülke genelinde tamamladığını söyledi.

Reklam
Reklam

Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi kapsamında tüm çalışma ortamlarında yenileme çalışmaları gerçekleştirildiğini ve kuruma mümkün olduğunca yeni bir çehre kazandırılmaya çalışıldığını belirten Dolgun, şöyle konuştu:

"İlçemiz Tapu ve Kadastro Müdürlüğü de 2009 yılında tüm verilerini sayısal ortama aktarmış ve TAKBİS'e dahil olmuştur. Müdürlüğümüz geçen yıl itibariyle bölgesinde ilk kez ilçe bazında TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi IQNet sertifikalarını almıştır. Müdürlüğümüz ilçemizdeki kurumlar arasında bir ilk olarak Compact Arşiv sistemiyle arşivini donatmış olup, donanım ve mefruşat olarak eksiği bulunmamaktadır. Müdürlüğümüz, 6 personelle ilçe halkının tüm taşınmazla ilgili taleplerini karşılamaya çalışmaktadır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz