Tapu Ve Kadastro Müdürlüğü’nden Vali Kerem Al’a Ziyaret

Tapu ve Kadastro Teşkilatının kuruluşunun 166. yıldönümü nedeniyle Tapu Sicil Müdürü Hıdır Satıcı ve Kadastro...

Tapu ve Kadastro Teşkilatının kuruluşunun 166. yıldönümü nedeniyle Tapu Sicil Müdürü Hıdır Satıcı ve Kadastro İl Müdür Vekili Ercan Aladağ, Vali Kerem Al’ı Makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Kerem Al, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 166. yılını kutlayarak Tapu ve Kadastro çalışanlarına budan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

Kurumsal olarak mülkiyet bilgilerinin devlet güvencesi altında güncel olarak tutulması ve muhafaza edilmesini sağlayarak kullanıcıların hizmetine sunduklarını anlatan Tapu Sicil Müdürü Hıdır Satıcı, “Kurumumuzun ve çalışanlarımızın ana amacı, vatandaşların en büyük teminatları olan gayrimenkullerini devlet güvencesi altında tutmak ve onlara en iyi şekilde hizmet vermektir. Vatandaşlarımıza bugün olduğu gibi özveriyle hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

166 yıllık geçmişe sahip olan kurumun günümüze Türkiye’nin en önemli ve en güvenilir kurumları arasında yer aldığına işaret eden Satıcı, “Tapu-Kadastro Birimlerimiz halkın devletle yoğun ilişki içinde olduğu hizmet noktalarından birisidir. Yoğun ve özverili çalışmalarıyla zor şartlarda üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapma gayreti ve azmi içinde olan çalışanlarımız Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü projeleri de çok başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. Özellikle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü gibi çok büyük işlem hacmine sahip bir kurumun, kamu yönetimindeki çağdaş gelişmelere paralel olarak yeniden yapılanmasına olan ihtiyaç tartışmasızdır. Yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü hizmet süreçlerinin gözden geçirilmesi, hizmet kalitesinin ölçülmesi ve geliştirilmesi, bürokrasi ve kırtasiyeciliğin azaltılması; hizmetlerin vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine uygun etkili, verimli ve süratli bir şekilde sunulmasını sağlayacak çalışmalar ve iyileştirmeler yapılmaktadır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: