Tapu Ve Kadastro Müdürlüklerine 'ISO Belgesi' Verildi

Almus, Erbaa ve Reşadiye Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine "TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" verildi.

Almus, Erbaa ve Reşadiye Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine "TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" verildi.

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Özlü ile Almus, Erbaa ve Reşadiye Tapu ve Kadastro Müdürlerini makamında kabul etti.

Taşkesen, bir süre sohbet ettiği Özlü'nün eski dostu olduğunu, incelemelerde bulunmak üzere Tokat'a geldiğini söyledi.

Özlü ise, kurumlarının çalışmalarına ilişkin şu bilgileri verdi:

"Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'müz tarafından yürütülen Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi kapsamında yaptığımız çalışmalar ve eğitimler sonucunda Tapu Kadastro 20. Bölge Müdürlüğü alanımız içerisinde bulunan Almus, Erbaa ve Reşadiye Tapu Müdürlüklerimiz TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanmıştır. Sayın Valim, yaptığımız bu eğitim çalışmalarının hepsinde bize destek olduğunuz için şahsım ve Bölge Müdürlüğüm adına size teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Özlü, Taşkesen'e üzerinde Kanuni Sultan Süleyman'ın tuğrasının bulunduğu bir tablo hediye etti. Taşkesen de Özlü'ye üstünde Tokat'ın kültürel değerlerinden olan Tokat Yazması'nın resminin yer aldığı cam süs eşyası sundu.

Taşkesen, İlçe Müdürlerine 'TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni takdim etti.

Muhabir: Zehra Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: