Tapu Ve Kadastro’nun 166'ncı Kuruluş Yıldönümü

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 166’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla Antalya'nın Manavgat İlçei Tapu Müdürü Eyüp...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 166’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla Antalya'nın Manavgat İlçei Tapu Müdürü Eyüp Manav ve Kadastro Müdürü İbrahim Tütüşoğlu, Kaymakam Emir Osman Bulgurlu’yu makamında ziyaret etti.

Kurumun çalışmaları hakkında bilgi veren Manavgat Tapu Müdürü Eyüp Manav, vatandaşların işlemlerini yüzde 98 olarak günlük tamamladıklarını kaydetti. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün ülkede en çok gelir getiren kurumlarından biri olduğunu ifade eden Manav, “Nisan ayında sadece Manavgat’ta tapu işlemlerinden alınan harçlar dolayısıyla 2 milyon TL gelir elde ettik” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Manavgat Kadastro Müdürü İbrahim Tütüşoğlu da kurum olarak geçtiğimiz yıl genel müdürlüğün 20 milyon işlem yaptığını ve yapılan anketlerde yüzde 95’lik bir memnuniyet ortalamasına ulaşıldığını kaydetti. Tütüşoğlu, Antalya’de 41 müdürlük içerisinde ilk sırada yer aldıklarını kaydetti.

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu ise Tapu ve Kadastro personelinin gösterdiği özverili çalışmadan memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Türkiye’nin en eski kurumlarından biri olan Tapu ve Kadastro çok önemli bir görevi ifa ediyor. Manavgat’ta standartı yüksek hizmetler için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: