Taraftar Derneği Salihli Emniyet Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

Salihli 45.5 Taraftarlar Derneği üyeleri Salihli Emniyet Müdürü Erkan Taş ve Komiser Gökhan Mercan’a isimleri...

Salihli 45.5 Taraftarlar Derneği üyeleri Salihli Emniyet Müdürü Erkan Taş ve Komiser Gökhan Mercan’a isimleri yazılı forma hediye etti.

Salihli Emniyet Müdürü Erkan Taş’ı makamında ziyaret eden 45.5 Taraftarlar Derneği üyeleri Salihli Emniyetine destekleri nedeniyle teşekkür etti. Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Erkan Taş, taraftarlar grubunu önemli bulduklarını söyleyerek, seviyeli tezahüratlar yapılması noktasındaki hassasiyetleri nedeniyle Taraftarlar Derneği üyelerini kutladı. Taş, dernek için daha güzel bir yer oluşturulabileceğini ve bu noktada destek vereceklerini söyledi. Ziyaret sonunda 45.5 Taraftarlar Derneği üyeleri Salihli Emniyet Müdürü Erkan Taş ve Komiser Gökhan Mercan’a isimleri yazılı formaları takdim ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz