Taraftar İstedi Gazete 2. Kez Trabzonspor'un Şampiyonluk Posterini Dağıttı

Trabzon'da yayımlanan Günebakış Gazetesi geçtiğimiz günlerde verdiği "2010-2011 Şampiyonluk Kupası" posteriyle Türkiye futbol kamuoyunun dikkatini...

Trabzon'da yayımlanan Günebakış Gazetesi geçtiğimiz günlerde verdiği "2010-2011 Şampiyonluk Kupası" posteriyle Türkiye futbol kamuoyunun dikkatini çekmeyi başarırken, taraftarlarından gelen yoğun talep üzerine bugün 2. kez gazetesinin yanında şampiyonluk posteri dağıttı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Günebakış Gazetesi Spor Müdürü Rahman Turan, 82 helal puanlı posterlerinin Trabzonspor'un 7. şampiyonluğunun belgesi olduğunu belirterek "İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike ve teşvik konusunda 11 maçla ilgili aldığı karar ortadadır. Bizde bu doğrultuda asıl şampiyon Trabzonspor'un posterini okuyucularımıza hediye etmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz. Bu poster aslında Türkiye'de şike kayırıcılarına karşı temiz futbol arzusunun toplumda beklentiye dönüştüğünün de kanıtı olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Poster dağıtmalarının ardından Bordo Mavili taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine bugün 2. kez okurlarına poster dağıttıklarını ifade eden Turan "Taraftarımızın yoğun ilgisi bizi mutlu ediyor. Bu nedenle de 2. kez poster dağıtmaya karar verdik. Ancak taraftarlarımızın ilgisi kadar Fenerbahçe taraftarının bu posteri hazmedemediğini de gördük. Gazetemizi ve kişisel telefonlarımızı arayan bir çok Fenerli taraftar, bize hakaret ediyor. Hatta 'siz şampiyon mu oldunuz da poster veriyorsunuz" tepkileri alıyoruz. Evet şampiyon olduk. Hukuk buna karar verdi. Kulüp ilan etti. Biz de spor tarihine belge sunuyoruz" diye konuştu.

Günebakış Gazetesi Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Özlem Kazaz ise gerek yurt içinden gerekse yurt dışından telefon yağmuruna tutulduklarını ifade ederek "Bize verilen adreslere posterleri ücretsiz ulaştırmaya çalışıyoruz. Posterlerimizin ulaşmadığı illere bini aşkın poster gönderdik" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: