Taraftar kulüp başkanına dava açacak

Grup 38 Taraftarlar Derneği, Kayserispor Başkanı Recep Mamur aleyhine hakaret ve 100 bin TL'lik tazminat davası açma kararı aldı.

Dernek basın sözcüsü Mehmet İncialan, avukat Kudret Taflıoğlu ile birlikte dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Kayserispor Başkanı Mamur'un kulübü iyi yönetmediğini savundu. Yönetimin tutumu yüzünden Kayserispor'un adeta boş tribünlere oynadığını iddia eden İncialan, yabancı transferi konusunda da yanlış yapıldığını öne sürdü.
Mamur'u, bilet fiyatlarına tepki gösterenleri "Beleş yaşamı ilke edinmiş çıkarcılar" olarak nitelendirmekle suçlayan İncialan, "Bize eğer 1 kuruş verdiysen açıkla. Bizler, taraftarlarımızın hakkını savunmalıyız. Bu nedenle yaptığın hakaret karşılıksız kalmayacaktır. Hatanın gereğini yap ve istifa et. Kötü söz sahibinindir" dedi.

Reklam
Reklam

Avkuta Kudret Taflıoğlu da Mamur'un "beleşçiler" ifadesiyle taraftara hakarette bulunduğunu öne sürerek, "Bunu yargıya taşıyıp, hakaret ve 100 bin TL'lik tazminat davası açacağız. Önümüzdeki hafta bu konuda girişimde bulunacağız" diye konuştu.