Taraftar maça ilgi göstermedi

Bursaspor taraftarları, bu sezon aldığı kötü sonuçlarla ligin orta sıralarına demirleyen takımlarının Medical Park Antalyaspor...

Bursaspor taraftarları, bu sezon aldığı kötü sonuçlarla ligin orta sıralarına demirleyen takımlarının Medical Park Antalyaspor ile yaptığı maça ilgi göstermedi. 25 bin kişilik Atatürk Stadı’nda yaklaşık 13 bin taraftar maçı takip etti. Takımlarını yalnız bırakmayan yeşil-beyazlı taraftarlar, futbolcuların ısınmaya çıkmasıyla başladığı tezahüratlara aralıksız devam etti. Maç öncesi futbolcuları tek tek tribünlere çağıran taraftarlar, alkışlarıyla oyunculara moral verdi.

İNSUA 18’DE YOK
Bursaspor’da bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Arjantinli oyuncu Federico İnsua, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından 18 kişilik kadroya alınmadı. Ayrıca, kötü performansıyla yoğun eleştiri alan forvet Teteh Bangura’da yedek soyunduruldu. Bangura’nın yerine Turgay Bahadır ilk 11’de sahaya çıktı. Ertuğrul Sağlam, sağ bekte ise Gustav Svensson’a görev verdi.

Reklam
Reklam

ALİ TANDOĞAN’A SEVGİ SELİ
Bursaspor’un şampiyon kadrosunda yer alan ve sezon başında Bursaspor’la yolları ayrılan Ali Tandoğan, yeşil-beyazlı taraftarlarca coşkuyla karşılandı. Ali Tandoğan’ı tribünlere çağıran taraftarlar üçlü çektirerek “Bursalı Ali” şeklinde tezahürat yaptı. Ali Tandoğan, Bursasporlu futbolcularla da sarılarak hasret giderdi.

BAYAN VOLEYBOL TAKIMI TARAFTARA TANITILDI
Uzun bir aradan sonra yeniden kurulan Bursaspor Bayan Voleybol takımı, maç öncesi taraftarlara tanıtıldı. Bu sezon Bölgesel Lig'de mücadele edecek olan bayan sporcular, taraftarlarca yoğun ilgi gördü. Bayan Voleybol Takımı oyuncuları daha sonra tribünlere giderek taraftarın yoğun isteği üzerine timsah yürüyüşü yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz