Taraftara ‘gürültü’ Uyarısı

Orduspor taraftarının takımı motive etmek amacıyla, iç sahada oynadığı maç öncesinde PTT önünde geleneksel hale...

Orduspor taraftarının takımı motive etmek amacıyla, iç sahada oynadığı maç öncesinde PTT önünde geleneksel hale getirerek yaptığı karşılamada yüksek ses çıktığı gerekçesiyle Ordu Valiliği’nden Orduspor’a ihbar dilekçesi gönderildi.

Orduspor resmi web sayfasında, isimsiz bir vatandaş tarafından Ordu Valiliği’ne verilen dilekçe ve valiliğin kulübe gönderdiği yazı yayımlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, “İsimsiz ve imzasız hiçbir dilekçe işleme konulamaz. Yakında ben 19 Eylül Stadyumu’nun çevresindeki evlerin dilekçeleri de işleme koyularak ‘maç sırasında çok gürültü yapmayın’ diye bir uyarı bekliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Bunun kanuna aykırı şekilde değerlendirilip, işleme konulmaması gerekirdi. Bunu oradaki bir adam da yazmış olabilir. Adam imzasını atmamış, ismini yazmamış. Kulübümüz böyle bir şeyde uyarılıyor. Bunu kamuoyu takdir etsin” dedi.

Reklam
Reklam

O bölgede esnaf olduğunu belirten isimsiz vatandaşın valilik makamına yazdığı dilekçesinde yer alan ifadeler şöyle: “1967 yılında kurulan ilimizin en büyük değeri ve markası olan Ordusporumuzu gönülden destekliyoruz. Özellikle Süper Lig’de gösterdiği başarı bizleri memnun ediyor. Güzide kulübümüzün ilimize gerçekten büyük katkı sağlamaktadır. Sn. Valim, iç saha maçlarında takımı karşılamak için Merkez PTT Müdürlüğü önünde kurulan anfilerin sesi sonuna kadar açılıyor. Esnaflar olarak çok yüksek sesten rahatsız oluyoruz. Asla amacımız, güzide kulübümüzü şikayet etmek değil, karşılama esnasında biraz ses düzeyinin düşük tutulması bizleri ve müşterilerimizi daha memnun edecektir. Talimatınız ile bu sıkıntılarımızın giderileceğine inancımız tamdır.”

Ordu Vali Yardımcısı Niyazi Erten imzalı Orduspor Kulübü’ne gönderilen yazıda ise, “Orduspor takımının iç saha maçlarında takımı karşılamak üzere PTT önünde yapılan etkinliklerdeki yüksek sesten rahatsızlık duyulduğuna dair valilik makamına sunulan isimsiz ve imzasız dilekçe ekte gönderilmiş olup, vatandaşların rahatsızlıklarının giderilmesi hususunda gereğini rica ederim” ifadeleri yer aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: