Taraftar’dan Akif Kaya'ya Çiçekli Ziyaret

Spor Toto 2.lig kırmızı grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor’da taraftar grubu Siyah İnciler, yeni göreve...

Spor Toto 2.lig kırmızı grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor’da taraftar grubu Siyah İnciler, yeni göreve başlayan Teknik Direktör Akif Kaya'yı ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Teknik Direktörlük görevine getirilen Akif Kaya'ya yeni görevinde başarılar dileyen taraftar grubu daha sonra teknik patrona çiçek takdim etti.

Ziyarette Taraftar Grubu adına açıklama yapan Servet Okatan; “Öncelikle yeni görevinizin camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. İnşallah kalan 9 haftada camia olarak kenetlenip takımımızın en azından play off'lara kalarak sonuna kadar bu yarışın içinde olmasını istiyoruz. Siyah İnciler Grubu olarak size ve oyuncularımıza inancımız tam. Bizler sezon sonuna kadar alınan maç sonuçlarına bakmadan takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. İyi günde kötü günde her zaman yanınızdayız. Sizi ve diğer tüm hocalarımızı tebrik ediyor, futbolcularımıza sevgi ve selamlar gönderiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren çiçeği burnunda Teknik Direktör Akif Kaya ise; “'Buraya geldiğiniz ve desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ki süreçte tüm hocalarımızla birlikte camiamızı daha yukarılara çıkarmak için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğiz. Bizler Nazillispor'da futbol oynadık. Yıllardır bu camianın içindeyiz. Çeşitli kademelerde görev aldık ve bugün bizlere Teknik Heyet görevi layık görülmüştür. Ekibimizle birlikte üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Sizlerin desteği bizim için çok önemli. Grubunuzun felsefesini anlamış durumdayız. Gerçekten iyi işler yapacağınıza inanıyorum. İnşallah hep birlikte güzel günlere şahit oluruz. Buraya gelip bizleri onurlandığınız için tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Alt yapı hocalarının yanı sıra eski genel menajer Cumhur Sezer’in de yer alması taraftarları mutlu ederken, daha sonra teknik ekip ve taraftarlar birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: