Taraftarlar Derneği’nden Derince Maçı Çağrısı

Adıyamanspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural, Adıyamanspor’un Pazar günü kendi evinde ağırlayacağı Derince Belediyespor maçına...

Adıyamanspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural, Adıyamanspor’un Pazar günü kendi evinde ağırlayacağı Derince Belediyespor maçına tüm taraftarları davet ederek, bu önemli maçta takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

Pazar günü ligde düşmeme mücadelesi veren rakiplerinden Derince Belediyespor’u kendi evinde ağırlayacak olan Adıyamanspor’u bu maçta yalnız bırakmayacaklarını söyleyen Taraftarlar Derneği Başkanı Abdurrahman Vural, tüm Adıyamanlıları bu maça davet etti.

Vural yaptığı açıklamada, “Adıyamanspor’un ligdeki konumu bizleri ve taraftarlarımızı oldukça üzüyor. Derince Belediyespor maçı kötü gidişe dur deme zamanıdır. Bu maçı kazanmaktan başka bir çaremiz yok. Pazar günü, biletlerin ücretsiz olarak dağıtılacağı bu maç için saat 13.30’da Adıyaman Atatürk Stadındaki yerimizi alalım ve tribünleri doldurarak görevimizi yerine getirelim. Zaman takımımızı 90 dakika destekleme zamanıdır. Bu takım taraftarıyla, basınıyla Valisiyle, Belediye Başkanıyla güçlü ve büyüktür. Bu önemli maçta her kesimi yanımızda, tribünlerde görmek istiyoruz. Yönetimin biletleri alarak görevini yaptığı bu maç için biz de taraftarlar olarak, takımımızı 90 dakika göstererek görevimizi yerine getirmeliyiz. Taraftarlar, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve bütün Adıyaman el ele vererek Pazar günü mutlu sona ulaşalım, 3 puan Adıyamanspor’un olsun” diyerek tüm Adıyamanlıları maça davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: