Taraftarlar Hakan Sedefçi’yi İstifasından Geri Döndürmek İçin Sanal İmza Kampanyası Başlattı

Edirnespor Gençlik Kulübü taraftarları, sanal âlemde örgütlenerek istifa eden Kulüp Başkanı Hakan Sedefçi’nin göreve geri...

Edirnespor Gençlik Kulübü taraftarları, sanal âlemde örgütlenerek istifa eden Kulüp Başkanı Hakan Sedefçi’nin göreve geri dönmesi için imza kampanyası başlattı.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Edirnespor GK, 3 Mart Pazar günü 25 Kasım Stadyumu’nda konuk ettiği İstanbul ekibi İncirli Spor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Maç sonrası Kulüp Başkanı Hakan Sedefçi’nin istifası ise başta takım oyuncuları ve taraftarlar olmak üzere tüm kentte büyük bir şok yarattı.

Sedefçi, yorgun olduğunu ve bu nedenle istifa ettiğini açıklarken taraftarlar da Sedefçi’nin göreve geri dönmesi için internette imza kampanyası başlattı. www.imza.la sitesi üzerinden kampanya başlatan taraftarlar, Sedefçi’yi ikna etmeye çalışıyor. Onlarca taraftar Hakan Sedefçi’nin geri dönmesi için siteye sanal imza bırakırken imza rakamın kısa bir sürede 100’lere ulaştığı gözlendi.

Reklam
Reklam

Diğer yandan sitede yer alan, “Başkan bunu bize yapma. Sen hepimizden iyi biliyorsun ki sen bırakırsan Edirnespor GK biter. Bu yola çıktığınızdan öncesine döner, Edirne kaybeder, Edirne düşmanları kazanır. Hiçbirimiz bu istifayı kabul etmiyoruz. En kısa sürede geri almanızı bekliyoruz” yorumu da dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: