Taraftarlardan Başkan Tuncel'e Ziyaret

 Adana Demirsporlular Derneği Başkanı Telat Şahin ve dernek yöneticileri, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel’i ziyaret etti. 

Adana Demirsporlular Derneği Başkanı Telat Şahin ve dernek yöneticileri, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel’i ziyaret etti. Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada mavi-lacivertli kulübün başkanı Mustafa Tuncel ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyerek "Başkanımız sayın Mustafa Tuncel, camiamızın özlemle beklediği şampiyonluğu bizlere yaşatacaktır. İnşallah birlik ve beraberlik ortamıyla hedefimize ulaşacağız" dedi. Tuncel ise Adana Demirsporlular Derneği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Mazeretimiz yok. Bu sezon mutlaka şampiyon olacağız. Hedefe kilitlendik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: