Taraftarlardan Kan Bağışı

Samsunspor ile Türk Kızılayı'nın 'Bu Kan Sizi Unutur Mu' sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasına kırmızı-beyazlı...

Samsunspor ile Türk Kızılayı'nın 'Bu Kan Sizi Unutur Mu' sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasına kırmızı-beyazlı taraftarlar destekte bulunarak kan bağışında bulundular.

Samsunspor ile Türk Kızılayı, kırmızı-beyazlı kafileyi taşıyan otobüsün 20 Ocak 1989'da Malatyaspor deplasmanına giderken yaptığı kaza sonucu hayatını kaybedenler anısına 'Bu Kan Sizi Unutur Mu' sloganıyla başlattığı kan bağışı kampanyasına Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubu'ndan destek geldi. Dernek binasında oluşturulan kan bağışı stantlarında kan veren taraftarlar, bu tür faaliyetlerde her zaman destek olacaklarını söylediler.

Reklam
Reklam

Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubu Tribün Lideri Hikmet Şimşek ise Samsunspor taraftarları olarak, 20 Ocak 1989'da Malatyaspor deplasmanına giderken yaptığı Havza ilçesinde meydana gelen elim bir kaza sonucu hayatını kaybedenleri ve onların anılılarını hiç bir zaman unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz