Taraftarlardan Olcan’a Destek

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada kaçırdığı gollerle gündem...

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada kaçırdığı gollerle gündem olan Olcan Adın’a bordo-mavili taraftarlar çiçek vererek moral verdi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan günün ikinci antrenmanına sakatlıkları bulanan Tolga, Colman, Mustafa Yumlu ve Sapara katılmadı. Antrenman öncesi tesislere gelen bordo-mavili taraftarlar ise Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynan karşılaşmada kaçırdığı gollerle gündem olan ve eleştiri oklarını üzerine çeken Olcan Adın’a çiçek vererek moral verdi. Bordo-mavili taraftarlar, daha sonra teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Reklam
Reklam

Bordo-mavililer kondisyon çalışmasının ardından pas çalışması ve taktik ağırlıklı antrenman yaptı. Karadeniz ekibi Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: