Taraftarlardan, Orduspor'a ziyaret

Orduspor taraftarları, Durugöl Tesislerinde bulunan Orduspor takımını ziyaret ederek moral verdi ve tatlı ikramında bulundu....

Orduspor taraftarları, Durugöl Tesislerinde bulunan Orduspor takımını ziyaret ederek moral verdi ve tatlı ikramında bulundu.

52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Amigo Murat ve bir grup taraftar tarafından Durugöl Tesisleri'nde ziyaret edilen takıma ve teknik heyete baklava ikram edildi.

52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Amigo Murat, Orduspor’un yeni sezon ile birlikte güzel bir çıkış yakaladığını belirterek,, “Taraftar olarak biz takımımızın yanında olduğumuzu göstermek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Yaz-kış, soğuk-sıcak, iyi-kötü günde takımımızın yanında olacağız. Orduspor taraftarına yakışan da budur. Takımımız inanıyorum ki ligde yeniden ağırlığını hissettirecektir. Bizde 12. adam olarak 19 Eylül stadını doldurarak takımımıza destek olacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör Hector Cuper de, “19 Eylül Stadı'nda ki coşkuyu görünce çok mutlu oldum. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında yağmurlu bir havada stadyumu dolduran taraftarımızı görünce duygulanmamak elde değildi. Galibiyet ile taraftarımızı gönderdiğimiz için de çok mutlu oldum. Sizler ile birlikte Orduspor’u çok iyi yerlere götüreceğiz.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz