Taraftarlardan Orduspor'un Transferlerine Tam Not

  52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, "Yeni sezon öncesi Orduspor'un yaptığı yerli ve yabancı transferlerin başarılı olacağına inanıyoruz" dedi. 

52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, "Yeni sezon öncesi Orduspor'un yaptığı yerli ve yabancı transferlerin başarılı olacağına inanıyoruz" dedi. Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarlar olarak Orduspor'u yakından takip ettiklerini söyledi. Yapılan transferleri yerine bulduklarını belirten Aydın, "Görüyoruz ki gerçekleşen transferlerin çoğu tanınmış ve geldikleri takımda da başarı elde etmiş oyuncular. Bazıları da daha önce Orduspor'un formasını giymiş futbolcular. Şu anda takımda her bölgeye transfer yapılmış durumda. Bu transferlere taraftarlar olarak tam not veriyoruz. Tek eksik forvete yapılması planlanan yabancı transfer. Bu transferin de tamamlanmasıyla Orduspor'un iyi bir kadroya sahip olacağını bekliyoruz" dedi. Orduspor'u yeni sezonda yağmur çamur demeden desteklemeye devam edeceklerini dile getiren Aydın şöyle konuştu: "Başta tribünlerin boş kalmaması için kombine biletlere tüm taraftarlar olarak ilgi göstereceğiz. Taraftarımızın mağdur olmaması için Passolig Kartlarımızı almayı ihmal etmeyeceğiz. Geçen seneden yarım kalan işimiz var. Bu nedenle son maça kadar takımımızı destekleyip Süper Lig'e çıkmasını sağlayacağız. Biz taraftarlar olarak görevimizi sonuna kadar yerine getireceğiz. Futbolculardan da tek isteğimiz kendilerine olan güvenimizi boşa çıkartmamaları ve canla başla sahada mücadele etmeleridir. Orduspor hepimizin. Bu takım tüm şehrin takımıdır. Bu nedenle her kesimi bu çatı altında toplanmaya davet ediyorum." - Kaldırımlar mor beyaz renklere boyanıyor Öte yandan Altınordu Belediyesi tarafından kaldırımların mor-beyaz renklere boyandığını belirten Aydın, "Bu konuda belediye yetkililerine teşekkür ederiz. Bizim yıllarca yapmak istediğimizi onlar başlattı. Bir çok sokakta ve cadde üzerinde kaldırımların mor beyaza boyandığını görmek bizi mutlu etti. Ayrıca her zaman taraftarların yanında olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: