Taraftarlardan Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü

12 Numara Fenerbahçe Taraftar Grubu, Bağdat Caddesi’nde teröre lanet yürüyüşü düzenledi. Yaklaşık 2 bin kişinin...

12 Numara Fenerbahçe Taraftar Grubu, Bağdat Caddesi’nde teröre lanet yürüyüşü düzenledi. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı mitingde, Fenerbahçe ve Galatasaray formalı taraftarlar birlikte yürüyerek, teröre karşı birlik vurgusu yaptı.

12 Numara Fenerbahçe Taraftar Grubu üyesi her yaştan yaklaşık 2 bin kişi Bağdat Caddesi’nde teröre karşı yürüdü. Son günlerde artan terör olaylarını protesto eden taraftarlar, Şaşkın Bakkal’dan Bağdat Caddesi boyunca Fenerbahçe Stadyum’una doğru yürüdü. Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını giyen taraftarlar teröre karşı birlik mesajı verirken, çevrede bulunan vatandaşlar ise taraftarları destekledi.

Reklam
Reklam

Terörü lanetleyen yaklaşık 2 bin kişilik grup ellerinde, Türk bayrakları ve şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu pankartlar taşıyarak, “Şehitler Ölmez vatan bölünmez”, “Vatan sana canım feda”, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklinde slogan attı. Grup saygı duruşunun ardından taraftarlar İstiklal Marşı ile 10. yıl Marşı’nı okudu.

Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz