‘Taraftarlarımız gibi ben de mutsuzum’

Sarı-lacivertli takımın teknik patronu Pereira, Şampiyonlar Ligi vedasının ardından maçı değerlendirdi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk’e 3-0 yenilip Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikleri maç sonunda açıklamalarda bulundu.
Pereira, oyundan haksız yere atıldığını, cesur bir futbol oynadıklarını ve kendisinin taraftarlar kadar üzgün olduğunu belirtti. İşte Portekizli teknik adamın açıklamaları;

[Maçtan kareler-![Shakhtar - Fenerbahçe maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123419/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/shakhtar-fenerbahce-macindan-kareler-154958-myspor)

“BİZİM YOLUMUZ ŞİMDİ BAŞLIYOR”
“Bir yapamamak vardır, bir de denememek vardır. Biz bu akşam denedik. Bizden daha önde olan takımla karşılaştık. Bizim yolumuz şimdi başlıyor. Maçın zor olacağını biliyorduk. Cesur oyun oynadık. İşler kötü gittiğinde bunu kabullenirim.”
“HAKEM HAKSIZDI”
“Şimdi önümüze bakmak zorundayız. Bizi bekleyen Avrupa Ligi ve Süper Lig var. Bizim için her şey sıfırdan başlıyor. Ben oyundan atılınca, takımın motivasyonunu kaybettiğine inanmıyorum. Ben ruhumla mücadele ederim. Hakem haksızdı! Hakem haksız karar verdi. Bu konuya girmek istemiyorum. Çizginin gerisinde ilerisinde olmama takmıştı o anda!”
“EN İYİSİNİ YAPMAK İSTİYORUZ”
“Biliyorum ki taraftarlarımız mutsuz ancak ben de onlar gibi mutsuzum… Avrupa Ligi’nde sözü geçen bir takım olacağız. Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde en iyisini yapmak istiyoruz.”

Reklam
Reklam