Taraftarların Parçaladığı Otobüs Meclis Kararıyla Hurdaya Çıkarıldı

Sakarya’da, 15 Mayıs tarihinde Sapancaspor ile As Akyazıspor arasında oynanan BAL Ligi Terfi müsabakasında Sapancaspor...

Sakarya’da, 15 Mayıs tarihinde Sapancaspor ile As Akyazıspor arasında oynanan BAL Ligi Terfi müsabakasında Sapancaspor taraftarlarının camlarını kırarak koltuklarını söktükleri otobüs; belediye meclisi kararıyla hurdaya çıkarıldı.

15 Mayıs tarihinde, Sakarya Atatürk Stadyumunda Sapancaspor ile As Akyazıspor arasında oynanan AS Akyazıspor’un penaltılar ile kazandığı maçın ardından çıkan olaylarda; Sapancasporlu taraftarların camlarını kırarak koltuklarını parçaladığı otobüs emekliye ayrıldı.

Bugün toplanan Sapanca Belediyesi Haziran Ayı olağan meclisinde gündeme gelen otobüs konusunda, kendi taraftarlarınca parçalanan otobüsün tamir masraflarının yüksek olması sebebiyle taşıtın hurdaya çıkarılması istendi.

Reklam
Reklam

Gündemde yer alan madde oy birliğiyle kabul edildi. Bölgesel Amatör Lig’e terfi müsabakasında rakibi As Akyazıspor’a penaltılar sonucu boyun eğen Sapancaspor taraftarı maç sonunda skoru hazmedemeyerek olaylar çıkarmıştı. Sakarya Atatürk Stadyumunun koltuklarını kırarak sahaya atan taraftarlar, maç sonunda kendi bindikleri 3 otobüse de zarar vermişti. Maç sonrası zarar gören ve belediyeye ait olan otobüslerden birinin hurdaya çıkarılmasının yanında hasar gören diğer iki otobüsün ise tamir ettirildiği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: