Taraklı Hıdırlık Pilavı Şenliği

 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Hıdırlık Pilavı Şenliği'nde her yaştan ve milletten vatandaşların aynı sofralarda buluştuğunu, aynı dertlerle dertlendiğini söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Hıdırlık Pilavı Şenliği'nde her yaştan ve milletten vatandaşların aynı sofralarda buluştuğunu, aynı dertlerle dertlendiğini söyledi. Taraklı 18. Geleneksel Hıdırlık Pilavı etkinlikleri ve Yerel Kültür Derneği Taraklı Şubesi'nin açılışına katılan Toçoğlu, Hıdırlık Tepesi'nde vatandaşlarla sohbet etti. Her fırsatta ilçelelerde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Toçoğlu, şehir aidiyetinin oluşturulmasına yönelik anlamlı çalışmalarından dolayı Yerel Kültür Derneği'ni tebrik etti. Toçoğlu, Yerel Kültür Derneği Taraklı Şubesi'nin hayırlı olmasını dileyerek, "Şehir aidiyetinin oluşturulmasına yönelik anlamlı çalışmalara imza atan derneğimizi tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimize katkı sağlayan tüm çalışmalara elimizden gelen tüm desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" ifadesini kullandı. - Asfalt sorunu çözüldü Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ise ilçeye gösterdiği ilgiden dolayı Toçoğlu'na teşekkür etti. Özkaraman, şunları söyledi: "Ankara Caddesi'nin asfaltlanmasından dolayı sayın başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçemiz de Büyükşehir hudutlarına giriyor. Büyükşehir Belediyesi ilçemizde güzel çalışmalara imza atacaktır." Yerel Kültür Derneği Başkanı Özgür Aygün da Sakarya'nın gelişimine katkı sağlamak için çalıştıklarını dile getirerek, "Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi bizlere her zaman destek verdi. Sayın başkanımızın yakın ilgisi ve şehrimiz için yaptığı çalışmalar bize şevk veriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Dernek olarak Sakaryamız için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz