Taraklı Ziraat Odası Başkanı Avdan:

Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan, çiftçilerin kalkınması ve gelişimine katkı sağlayacak projeler hazırladıklarını söyledi.

Taraklı Ziraat Odası Başkanı Ruhi Avdan, çiftçilerin kalkınması ve gelişimine katkı sağlayacak projeler hazırladıklarını söyledi.

Avdan, bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, çiftçilerin sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için özveriyle çalıştıklarını anlattı.

Avdan, çiftçilere yonca, buğday ve fiğ başta olmak üzere her türlü tohumu temin ettiklerini belirterek, "Çiftçilere daha iyi şartlarda hizmet vermek için ilçe merkezinde yeni bina kiraladık. Çiftçimizin kalkınması ve gelişimine büyük katkı sağlayacak projeler hazırlıyoruz. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken çiftçimizin ekonomik gücünü göz önüne alarak faaliyet gösteriyoruz. Kimseyi mağdur etmek istemiyoruz. Çalışmalarımıza tüm meclis üyelerimiz katkı vermelidir, düşüncelerini paylaşmalıdır" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: İzzettin Kömürcü / Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: