Taraklı'dan Kısa Kısa

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kanalizasyon ve arıtma tesisi proje çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kanalizasyon ve arıtma tesisi proje çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

Özkaraman, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü teknik elemanları ve Belediye Fen İşleri Müdürü Şahin Akı ile biyolojik arıtma tesisinin kurulacağı arazide inceleme yaptı.

Kanalizasyon ve arıtma tesisinin kurulmasına büyük önem verdiklerini belirten Özkaraman, "Kanalizasyon ve arıtma tesisi proje çalışmalarımızı hızlandırdık. Biyolojik arıtma konusunda yer tespiti ve planlama ile proje ve teknik çizim konusunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

-25 yıl önce sigarayı bıraktı, hayatı değişti-

Yusufbey Mahallesi'nde yaşayan 87 yaşındaki Bayraktaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 62 yaşında sigarayı bıraktığını, yaşamını sağlıklı şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Bayraktaroğlu, sigarayı bırakma sebebinin sağlık sorunlarının aksine, ailesinin baskısı olduğunu anlattı.

Sigarayı bırakınca hayatının renklendiğini ifade eden Bayraktaroğlu, "Günde en 1,-1,5 paket sigara içiyordum. Defalarca sigarayı bırakmayı denemiştim. Son defa bırakmaya yeltendiğimde 'başaracağım' demiştim. Sigarayı bıraktım, huzurum yerine geldi. Bu yaşıma rağmen günlük işleri yaparken hiç zorlanmıyorum. Her gün yaklaşık 6 kilometre yürürüm. Motosikletimle gezerim. Sanki 25 yaşında bir genç gibiyim" şeklinde konuştu.

Muhabir: İzzettin Kömürcü / Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: