Tarih Kokan Antalya Yarışması Başladı

Deepo Outlet Alışveriş Merkezi'nin Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFAD) ve Türkiye Fotoğraf Sanatı...

Deepo Outlet Alışveriş Merkezi'nin Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFAD) ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında düzenlediği Tarih Kokan Antalya konulu fotoğraf yarışmasına katılan eserlerin jüri tarafından değerlendirilmesine başlandı.

AMAÇ KENTİ TANITMAK

17 Şubat-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya, Türkiye’nin dört bir yanından katılım gerçekleştiğini söyleyen Deepo Outlet AVM Genel Müdürü V. Cem Livanelioğlu, Antalya’nın tarihi turistik özelliklerinin yanı sıra muhteşem doğası ile dünyaca ünlü bir turizm kenti olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Deepo Alışveriş Merkezi olarak Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak amaçlı bir fotoğraf yarışması düzenlemeyi düşündüklerini kaydeden Livanelioğlu, “Her birimiz üzerinde yaşadığımız bu kente dair sorumluyuz. Hem fotoğrafçılığı destekleyici hem de güzelliklerimizi ortaya çıkaracak bu yarışmaya Türkiye’nin dört bir yanından katılım gerçekleşti” dedi.

ÖDÜL TÖRENİ 10 MAYIS'TA

Livanelioğlu, jürinin değerlendirmesinin ardından birinciye 2 bin TL, ikinciye bin 500 TL, üçüncüye bin TL ödül verileceğini, ayrıca 3 adet 250 TL’lik mansiyon ödülü verileceğini belirtti. Ödül töreninin 10 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceğini belirten Livanelioğlu, 4-21 Haziran tarihleri arasında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek sergide 30 eserin yer alacağını söyledi.

YARIŞMA JÜRİSİ

Deepo Alışveriş Merkezinde düzenlenen Tarih Kokan Antalya fotoğraf yarışmasına katılan fotoğrafları değerlendirecek jüride,ANFAD Başkanı Mustafa Mutlutürk, Akdeniz Üniversitesi G.S.F. Fotoğraf Bölümü Başkanı Nafia Özdemir Hanyaloğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Salim Uzun, Kent Tarihçisi Yazar Giray Ercenk, ANFAD-EFİAP üyesi İhsan Yıldızlı, ANFAD-AFİAP Üyesi Okan Metin, Gazeteci Yazar Haşmet Öyken, ANFAD Üyesi Orhan Yurtsever, Deepo Outşet AVM Müdürü Cem Livanelioğlu yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: