Tarihi bakır kazanları çalıp satan 6 kişi gözaltına alındı

Kırşehir'de, evlerden tarihi bakır kazan hırsızlığı yaptığı iddia edilen 6 kişi, polis tarafından yakalandı.Merkez Çukurçayır...

Kırşehir'de, evlerden tarihi bakır kazan hırsızlığı yaptığı iddia edilen 6 kişi, polis tarafından yakalandı.

Merkez Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir binanın bodrum katında bulunan tarihi bakır kazanlar çalındı. Maddi değeri yüksek olan kazanlar için Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, il genelinde bulunan tüm hurdacıları tek tek gezip çalınan kazanları aradı. En sonunda Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde bulunan bir hurdacıda kaybolan kazanlardan birisi bulundu.

Reklam
Reklam

Daha sonra kazanları çalıp satan ve satın alan 6 kişi gözaltına alındı. Şahıslar sorgulanmak üzere Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz