Tarihi göbekli tepeyi İstanbul'a taşıdılar

2012 yılında Türkiye 30 milyona yakın ziyaretçiyle dünyada en çok turist ağırlayan 6. ülke konumuna ulaşırken

2012 yılında Türkiye 30 milyona yakın ziyaretçiyle dünyada en çok turist ağırlayan 6. ülke konumuna ulaşırken, Türkiye’nin tanıtımında önemli bir rol oynayan EMITT Fuarı, 2012 yılında 128 bin ziyaretçiyle dünyanın en büyük 5. büyük turizm fuarı konumunu perçinledi.

EMİTT Fuarında en büyük ilgiyi çeken ve aynı zamanda GÖBEKLİ TEPE standı ile dikkatleri üzerine çeken Nevali Hotel fuarda büyük ilgi gördü.

Sular altında kalan dünyanın ilk medeniyetlerinden biri olan NEVALİ CORİ adlı höyük yaşadığı yer olarak bilinen bugünki adıyla ( Göbekli Tepe ) diye adlandırılan medeniyetler şehrini yaşatmak için kolları sıvayan ŞANLI URFA'NIN Tanınmış ailelerinden olan İş adamı İmam Aslan.Çetin Aslan,Essum Aslan

Reklam
Reklam

ve Turizim Bakanlığının katkılarıylada gerçekleşen proje Güneydoğu Turiziminde en büyük olmak lider olmak Şanlıurfa'mıza Avrupa standartlarını getirmeyi hedefliyen bir ilk olmak istiyor.

NEVALİ HOTEL için Paris'te tanışmış hotelde müdürlük yapan Mehmet Ferman Doğan'ı kendi bünyelerine'de katarak Avrupa Turizmine de ışık yaktıklarını dile getirdiler.

Şehir merkezine 10 dk lık bir mesafede bulunan Göbekli Tepe ise görülmeye değer Tarihi bir yer olduğunuda belirttiler.

Turizm acentalarının ve Turistlerin adeta ilgi odağı olduğu 24 katlı NEVALİ HOTEL halka kendisini güzel bir sunumla ifade etti.

120 m2 lik 2 adet kral dairesi 55 m2 lik 3 adet engelli odası 60-85 ve 55 m2 lik 36 süit oda, 35 m2 lik 165 adet standart oda olmakla birlikte toplam 209 oda bulunmaktadır.

Ayrıca açık havada havuz başında özel davetler için toplam 1200 m2 havuzlu teras bulunmaktadır.

Büyülü şehrin panoramik manzarasını ayaklar altına seren Nevali Hotel 800 m2 roof restorant ve teras bulunmakta olup Şanlıurfa'nın dünyaca ünlü mutfağının en seçkin örneklerini sundugu 450 m2 salonuyla hizmet verecektir.

Reklam
Reklam

Hotel yörenin coğrafi mimarisine uygun taşlarla döşenmiş olup geleneksel kültür ögelerini taşıyan misafirlerine sıçak bir atmosfer sunduğu ve meşhur URFA sıra gecelerinin yapılacağı 220 m2 lik şark köşesi bulunmakta olup Gelin Hamamı, Kına Gecesi,hamamıda mevcuttur.

Osmanlı Mutfağı'nda geleneksel Osmanlı motifleriyle modern mimarinin buluştuğu şık dekoru ve kaliteli hizmet anlayışıyla nezih bir atmosferde yemeğin adresi Nevali Hotel

Evlilik öncesi Anti-Aging Programı Nevali HOTEL

Evlenecek çiftlerin düğün günü gelinlik ve damatlıklarının içinde istedikleri görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Bu programa düğün gününden 3-6 ay önce başlanıyor.

Neler mi yapılıyor.? Düğün öncesi ve düğün günü beslenme düzenleniyor, cilt problemleri giderilip yüz, boyun ve diğer dekolte bölgelerinin sağlıklı ve parlak bir görünüme kavuşması sağlanıyor. Ayrıca çiftlere beslenme ve cilt, zayıflama ve duruş gibi isteğe göre paket programlar da uygulanıyor.

Nevali Hotel 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP’ta 532 nolu standa sizleri bekliyor.

Reklam
Reklam

Haber : Eyubhan Kurtçu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: