Tarihi Hacı İlyas Camisi Restore Edilecek

Manyas'ın ilçe merkezinde bulunan tarihi Hacı İlyas (Çerkez) Camisi'nde restorasyon ve bakım çalışmaları başladı. Maltepe Mahallesi'nde 1900 yılında ibadete açılan

Manyas'ın ilçe merkezinde bulunan tarihi Hacı İlyas (Çerkez) Camisi'nde restorasyon ve bakım çalışmaları başladı. Maltepe Mahallesi'nde 1900 yılında ibadete açılan 113 yıllık cami, aslına uygun olarak yenilenecek.

Manyas Müftü Vekili Enes Toprak, yaptığı açıklamada, Balıkesir Vakıflar Müdürlüğü tarafından restore edilecek tarihi camide çalışmalarının 25 Ağustos'ta tamamlanacağını söyledi.

Tarihi caminin aslına uygun olarak restore edileceğini ifade eden Toprak, çalışmalar kapsamında, şadırvan ve diğer müştemilatın yeniden yapılacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Süleyman Özaydın / Seyhan Kırıcı / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: