"Tarihi Köprü" Projesi Gençleri Suç Ortamlarından Uzaklaştırılacak

Edirne Emniyet Müdürlüğü, polis öğrenci ilişkilerini geliştirmek ve öğrencilerin suç alanlarından uzaklaşmasını sağlamak amacıyla "Tarihe köprü" projesi hazırladı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü, polis öğrenci ilişkilerini geliştirmek ve öğrencilerin suç alanlarından uzaklaşmasını sağlamak amacıyla "Tarihe köprü" projesi hazırladı.

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, Polis bahçesinde düzenlediği basın toplantısında hazırladıkları "Tarihe köprü" projesiyle sosyal ve kültürel yaşama renk ve zenginlik katarak öğrencileri suç ortamından uzaklaştırmak istediklerini belirtti.

Proje kapsamında seçilen öğrenci gruplarına rehberler ve uzman akademisyenler tarafından bilgilendirme programları yapılacağını, çeşitli aktiviteler ve gezi programları düzenleneceğini ifade eden Ceylan, öğrencilere her zaman destek vermeye ve onlarla işbirliği yapmaya hazır olduklarını anlattı.

Reklam
Reklam

Gençleri suç ortamından uzaklaştırmak istediklerini anlatan Ceylan "Polis öğrenci ilişkisini geliştirmek istiyoruz. İlimizde öğrenim gören 36 bin öğrenci var. Bu öğrencilerden ulaşabildiklerimizin proje hakkında konuşması dahi büyük bir kazanım olacak" dedi.

Ceylan, teşkilat mensuplarına yönelik uzaman kişiler tarafından, yeni gelişmeler ve yasal uygulamaları daha iyi öğrenmeleri ve günlük hayatta karşılaştıkları iletişim, savunma teknikleri, cop kullanma, kelepçe takma ve gaz kullanma gibi konularda eğitim verildiğini söyledi.

Muhabir: Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: