Tarihi köprüde pankart açarak evlenme teklif etti

Çorum Osmancık’ta bir genç sahil parka çağırdığı kız arkadaşına sürpriz yapıp 500 yıllık tarihi köprüde pankart açarak evlenme teklifinde bulundu.

Tarihi Osmancık Koyunbaba Köprüsü' nde Pankart Açarak Evlenme Teklif Etti

Çorum Osmancık’ta Gazete muhabiri sahil parka çağırdığı kız arkadaşına sürpriz yapıp 500 yıllık tarihi köprüde pankart açarak evlenme teklifinde bulundu.

Kızılırmak Gemici Sahil parkta çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında kız arkadaşından “Evet” cevabını alan genç, görenleri hayretler içinde bıraktı.

Osmancık’ta bir yerel gazetede muhabir ve matbaacı olarak çalışan 34 yaşındaki Fatih Kılınç 2 ay önce tanıştığı bir tekstil atölyesinde ustabaşı olarak çalışan 31 yaşındaki Nagihan Yolcu’ya akıllara durgunluk veren bir yöntemle sürpriz yaparak, görenlerin şaşkın bakışları arasında evlenme teklifinde bulundu.

Reklam
Reklam

Kız arkadaşını parka çay içmek için çağıran Fatih Kılınç daha önceden hazırlattığı "Birlikte yaşamak değil, Beraber yaşlanmak için, Benimle evlenirmisin…? AŞKIM” yazılı 3 x 5 metre ebadındaki bir pankartı Osmancık Kızılırmak üzerinde bulunan 500 yıllık tarihi Koyunbaba (II.Beyazıd ) Köprüsünden 1 kız 3 erkek arkadaşına aşağı sallandırarak astırdı.

Ardından orada sakladığı çiçeği de uzatarak evlenme teklifinde bulundu.

"Birlikte yaşamak değil, Beraber yaşlanmak için, Benimle evlenirmisin…? AŞKIM” yazılı bir pankartı gören Nagihan Yolcu şaşırdı, Fatih Kılınç Nagihan Yolcu’nun önüne diz çökerek önce çiçeği takdim etti, ardından cebindeki alyansı uzatıp “Hastalıkta ve sağlıkta, acı ve tatlı günleri beraber yaşamak için benimle evlenirmisin? Dedi.

Çevredekilerin evet ! evet! Evet! diye bağrışmaları arasında sevinç gözyaşları ile “Evet “dedi. Kılınç cebinden çıkardığı küçük paketteki alyansı Nagihan’ın parmağına taktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: