Tarihi köyün muhtarı Muhtar Demirci

Kağızman’ın Camuşlu köyünde iki dönemdir muhtarlık yapan Muhtar Demirci vefat etti.

Kağızman’ın Camuşlu köyünde iki dönemdir muhtarlık yapan Muhtar Demirci vefat etti. 1962 doğumlu olan Lise mezunu muhtar Muhtar Demirci akciğer enfeksiyonu rahatsızlığından dolayı hayata tutunamayarak genç yaşta aramızdan ayrıldı.

Sevecen ve uyumlu kişiliği ile köy halkının, Kağızman Kaymakamı’nın, daire amirlerinin gönüllerini kazanan Muhtar Demirci iki çocuk babası idi.

Kars Devlet Hastanesi’nde dört gün yattıktan sonra Erzurum’a sevk edilen Muhtar Demirci 23 Nisan 2012 Pazartesi günü vefat ederek köyünde öğle namazı sonrası defnedildi.

Reklam
Reklam

M. Ö. 12 Bin yıllık kayaüstü resimleri ile ünlü olan Camuşlu köyünde hizmet veren, gelip giden turistleri gezdirerek ağırlayan Muhtar Demirci’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: