Tarihi Mezarlıkta Konser

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan 2 bin 400 yıllık Halikarnas Mozelesi'nde Avusturyalı Capella Leopoldina topluluğu, "Karsanat...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan 2 bin 400 yıllık Halikarnas Mozelesi'nde Avusturyalı Capella Leopoldina topluluğu, "Karsanat Barok Müzik Festivali" kapsamında konser verdi.

Bodrum’da bulunan Karya kültür ve Sanat Derneği tarafından Bodrum Belediyesinin katkıları ile yaklaşık 2 bin 400 yıllık tarihi antik mezarlıkta Avusturyalı Capella Leopoldina topluluğu, konser verdi. Tarihi mezarlıkta verilen konseri izlemeye yaklaşık 500 kişi katıldı. Konser veren gurubun çaldıkları müziklerle büyük ilgi topladı.

Reklam
Reklam

Öte yandan tarihi antik mezarlıkta ise ilk defa konser verildiği öğrenildi. Karsanat Barok Müzik festivali kapsamında bugün ise Türk müzik topluluğu sahne alacak 23 Eylül akşamı ise kapanışı yapılacak olan festivalin İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları sahne alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: