Tarihi Namazgah, Bayram Namazına Hazır

 Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl hizmete sunulan namazgah, bayram namazında da Konyalı vatandaşları ağırlayacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl hizmete sunulan namazgah, bayram namazında da Konyalı vatandaşları ağırlayacak. Konya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Musalla Mezarlığı'ndaki namazgahın, teravih namazlarında yoğun ilgi gördüğü belirtildi. Burada, Selçukluların ordusunu sefere uğurladığı, bayram namazlarının kılındığı ve yağmur dualarının edildi ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Tarihi namazgah, özellikle Kadir Gecesi'nde 10 bine yakın Konyalının ibadet ettiği mekan olarak dikkati çekti. İki yıldır ramazan aylarında hizmet veren namazgaha gösterilen ilgi, bu yıl daha da arttı. Ecdad yadigarı mekanda ibadet etmenin hazzını yaşayan Konyalılar, Ramazan Bayramı'nda da bu hazzı yaşamaya devam edecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: