Tarihi Telli Çeşme Meydanı'ndaki Çalışmalar

EDİRNE (AA) - Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Tarihi Telli Çeşme Meydanı'ndaki çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Tarihi Telli Çeşme Meydanı'ndaki çalışmaların devam ettiğini bildirdi. İşbilen, yaptığı yazılı açıklamada, Uzunköprü Belediyesi tarafından hazırlatılan projenin Trakya Kalkınma Ajansı'nın desteği ile Tarihi Telli Çeşme Meydanı'nın yeniden hayat bulacağını belirtti. Restorasyon projesi kapsamında kullanılacak taşların belirlendiğini aktaran İşbilen, "Bu gereklilik nedeniyle alınan malzeme ile alan döşenmiştir. Ancak belediyemize taahhüt eden firmaca yapılan taş dizimi işi beğenilmemiş kusurlu edim tespiti ile tekrar yaptırılması için işlem görmüştür. Bunun yanı sıra idaremize yardımcı olan ve eleştirilerini koyan tüm vatandaşlarımıza da idarenin işleyişine katıldıkları için memnuniyetimizi ifade ediyoruz. Adeta alınan mal ayıplı çıkmış, yenisi ile değiştirilmiştir. İşin takibi ve en iyisinin yapılması amacımızdır. Halkımıza gösterdikleri duyarlılık ve desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: