Tarihi Yalıda Yangın Çıktı

Sarıyer İstinye’de bulunan tarihi Muşir Fuat Paşa Yalısı’nda sabah saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Yalının...

Sarıyer İstinye’de bulunan tarihi Muşir Fuat Paşa Yalısı’nda sabah saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Yalının atı katında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde sahil kenarında bulunan Muşir Fuat Paşa Yalısı’nın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yalının çatı katı alev alev yandı. Yangına, İstinye itfaiyesinin yanı sıra, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Gaziosmanpaşa ve Beyoğlu’ndan çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çatı katındaki yangın uzun süren çalışmaların ardından kontrol altına alındı. Tarihi binanın Dışişleri Bakanlığı tarafından misafirhane olarak kullanıldığı öğrenilirken, yangının çıkış nedeni ile ilgili çalışma başlatıldı. Öte yandan itfaiyenin soğutma çalışmaları ise sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: