Tarım Destekleri

2012 yılı Yağlı Tohumlu Bitkiler, Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteğinden yararlanmak isteyen üreticilerin 16...

2012 yılı Yağlı Tohumlu Bitkiler, Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteğinden yararlanmak isteyen üreticilerin 16 Kasım tarihine kadar başvuru yapmaları istendi.

Malatya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Ramazan Aytekin, yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline göre 2012 yılı Yağlı Tohumlu Bitkiler, Hububat ve Baklagil Fark Ödemesi Desteğine ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı Uygulama Tebliği (tebliğ no:2012/42) kapsamında fark ödemesi desteğinden yararlanmak isteyen çiftçilerimizin Çiftçi Kayıt Sistemi kayıtlarını yaptırmaları gereken son tarih üretici mağduriyetlerinin önlenmesi amacıyla İl Prim Komisyonunca 16 Kasım 2012 tarihi mesai bitimi olarak belirlenmiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Aytekin tarafından yapılan yazılı açıklamada, fark ödemesi desteğinden yararlanmak isteyen çiftçilerin belirlenen ÇKS son başvuru tarihi olan 16 Kasım 2012 tarihine kadar İl/İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne kayıtlarını yaptırmaları gerektiği belirtilerek "Belirtilen tarihe kadar ÇKS kaydı olmayan çiftçilerimizin söz konusu destekten faydalanması mümkün olmayacaktır” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: