Tarım Fuarına Ziyaretçi Akını

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen 6. Doğu ve...

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen 6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nı ziyaret etti.

Milletvekili Çalık, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ile birlikte stantları gezerek, bilgi aldı. Çalık, "Malatya'nın çok önemli geçim kaynağı tarım" dedi ve Malatya Belediyesi Kültür A.Ş.'nin Tarım Fuarı'nı uluslararası hale getirdiğini söyledi.

Çalık, Malatya'nın bölgenin tarım sektörünün lokomotifi olmak adına fuarın önemli katkı sağladığını kaydetti.

Reklam
Reklam

ERZURUM HEYETİ FUARDA

Fuarı gezen Erzurum heyetinden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Altuğ, fuarın bölge çiftçisi açısından çok önemli olduğu söyledi. Altuğ, beraberindeki heyet ile birlikte ilk önce Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı'yı ziyaret etti. Ardından fuarı gezen Altuğ, "Ülkemizde tarım git gide canlanıyor. Böylesi fuarlar, çiftçilerimiz açısından gerçekten önemli. Son teknolojileri bu fuarda görebiliyorlar. Ben Malatya'yı yürekten kutluyorum. Bölgenin en büyük Tarım Fuarı'nı

organize ediyorlar" dedi.

Öte yandan, fuara gelen Vali Ulvi Saran, katılımcı firmalar ile bir süre görüştü. Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ile birlikte fuarı gezen Vali Saran, fuarın başarılı geçtiği ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: