Tarım Fuarında Çekilişle Tarım Makinesi Sahibi Oldular

Diyarbakır'da 5. Ortadoğu Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı'nın son gününde özel bir tarım...

Diyarbakır'da 5. Ortadoğu Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı'nın son gününde özel bir tarım şirketi, düzenlediği çekilişle tarım makinesi hediye etti.

Diyarbakır’da 5'ncisi düzenlenen Ortadoğu Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı kapsamında tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, hayvansal üretim makineleri, sera teknolojileri, su ve sulama teknolojileri, gübreler, zirai ilaçlar, tohum-fide-fidan ve bahçecilik, çiçekçilik ve ilgili teknolojiler, ekolojik tarım, bağcılık ve şarapçılık ile ilgili teknolojiler, çiftçilik ve seralara yönelik diğer ekipmanlar ve hizmetler, sektörel kamu kurum ve kuruluşları, agro bilişim, su ürünleri, hayvan sağlığı ve veterinerlik hizmetleri-ilaçları-ekipmanları ile ilgili çeşitli stantlar kuruldu. Fuara gelen çiftçiler ve vatandaşlar, tarım makinelerini inceleme fırsatı buldu.

Reklam
Reklam

Fuarın son gününde ESA Tarım, tarım makinelerinin verileceği çekiliş programı düzenledi. Programa Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği (DİGİAD) Başkanı Alaaddin Korkutata ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çekilişler Demir ve Korkutata tarafından yapıldı. Çekilişte adı çıkan ziyaretçiler hediyelerini teslim aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: