Tarım işçilerine çağrı: Pamuk toplamak isteyenler bize başvursun

Gaziantep’in Araban ilçesi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Doğan, bölgedeki tarım işçilerine, Araban Ovası'nda pamuk toplama...

Gaziantep’in Araban ilçesi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Doğan, bölgedeki tarım işçilerine, Araban Ovası'nda pamuk toplama çağrısında bulundu.
Araban Ovası'nda pamuk ekili alanları gezerek, pamuk toplayacak tarım işçisi bulamayan üreticilerin mağduriyetini yerinde gören Araban Ziraat Odası Başkanı Mehmet Doğan, işsiz tarım işçilerine seslendi.
Doğan, “Bu mevsim yağışların başlama mevsimi. Araban Ovası'ndaki pamuk tarlalarındaki tüm kozaları açmış olan pamuk tarlalarına ani sağanak yağmurların başlayıp yağmasıyla çiftçiler daha da mağdur olacak. Pamuk tarlalarında çalışmak üzere çevre il, ilçe ve köylerdeki işsiz tarım işçileri Ziraat Odası Başkanlığı’na gelerek ya da telefon ile odamızı arayarak iş talebinde bulunabilir. Pamuk toplama işinde çalışmak isterlerse hem kendilerine iş imkânı sağlanmış, hem de işçi bulamayan üreticilerimizin pamukları toplanmış olur. Bu vesile ile de Araban Ovası'ndaki toplanamayan pamuklar toplanıp, hem üreticilerimizin, hem de ülkemizin ekonomisine katkı sağlanmış olacak.’’dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz