Tarım Işçisi Çocuklarına Müze Ve Lunapark Gezisi

Silifke Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, yörede çalışan tarım işçilerinin çocuklarına müze ve lunapark gezisi düzenlendi.

Silifke Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, yörede çalışan tarım işçilerinin çocuklarına müze ve lunapark gezisi düzenlendi.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerince Silifke Belediyesi'ne ait otobüsle çadırlarından alınan 30 çocuk, önce Silifke Müzesi'ni gezdi.

Müze Müdürü İlhame Öztürk'ün eserlerle ilgili bilgi verdiği çocuklar, daha sonra getirildikleri lunaparkta gönüllerince eğlendi.

Hayatlarında ilk defa gördükleri tarihi eserleri ve ilk kez yaşadıkları lunapark heyecanını hiç unutmayacaklarını belirten çocuklar, polis memurlarına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Silifke Emniyet Müdürü Volkan İmişçi, yaptığı açıklamada, amaçlarının her yıl ilçeye gelen tarım işçilerinin çocuklarını hem kendilerine biraz daha bağdaştırabilmek, hem de Toplum Destekli Polisliğin görevlerinden biri olan insanları sosyal hayata daha yakınlaştırabilmek olduğunu söyledi.

İmişçi, şunları söyledi:

"Bu çocuklarımızın hiç görmediği, belki de hayatlarında hiç görmeyeceği yerleri göstermek istiyoruz. Bunun en başında da tarihimizi anlatan müzelerimiz geliyor. Sadece gezmek, eğlenmek değil, gezip eğlenirken aynı zamanda kültürümüzü, bizlere bırakılan mirasları tanımaları da önemli."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: