Tarım Müdürleri Kadirli'de Toplandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık il ve ilçe müdürlerinin katıldığı yıllık değerlendirme toplantısı Kadirli'de yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık il ve ilçe müdürlerinin katıldığı yıllık değerlendirme toplantısı Kadirli'de yapıldı.

Karatepe Park Otel toplantı salonunda gerçekleştirilen "2012 yılı İl ve İlçe Müdürlükleri Bilgi Alışveriş Toplantısı"na Osmaniye ve ilçelerinin Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürleri ile personelleri katıldı.

Toplantıda ilçe müdürlüklerinin 2012 yılı çalışmaları değerlendirilerek, 2013 yılında yapılması düşünülen çalışmalar ve projeler görüşüldü.

İl Gıda, Hayvancılık ve Tarım Müdürü İbrahim Sağlam, bu tür toplantıların hizmetler sırasında yaşanan eksikliklerin giderilmesi ve sorunlara hızlı çözümler üretilmesi için önemli olduğunu belirterek, ilçeler arasındaki koordinasyonun iyi sağlanmasıyla sorunların daha çabuk çözüleceğini söyledi.

Reklam
Reklam

2013 yılında bir çok projeye imza atacaklarını anımsatan Sağlam şunları kaydetti:

"Öncelikle müdürlerimiz ve personellerimiz sık sık köylere gidip çiftçilerimizi dinleyecekler. Sorunlarının çözümü çaba sarf edecek ve onları her türlü konuda bilgilendirecekler. Tarım İl Müdürlüğü olarak her ay bir köyümüzden en iyi bir çiftçimizi seçip ödüllendirmeyi planlıyoruz. Bunun yanında yılda bir kez festival yada bir etkinlik düzenleyeceğiz. Ayrıca yarışmalar düzenleyerek çiftçilerimizin katılımlarını sağlayacağız. Yine alt yapısı hazır olan projemizle hatıra ormanları oluşturacağız. 2013 yılında çiftçilerimizin bizden beklentilerine cevap vermek adına sürekli istişare içerisinde olacağız. Osmaniye'nin tarım potansiyelinin daha üst seviyelere çıkarılması için İlçe Müdürlükleri ile koordineli çalışmalarını sağlayacağız."

Kadirli İlçe Gıda, Hayvancılık ve Tarım Müdürü Fatin Rüştü Özeser'in kısa konuşmasının ardından ilçe Müdürlüklerinin sorunlarının görüşülmesi ve bilgi alışverişinin ardından toplantı sona erdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Menderes Özat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: