Tarım Müdürlüğü'nden Çiftçilere Ceviz Fidanı Dağıtımı Yapıldı

Karabük Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından İl Özel İdare kaynaklı olarak 3 bin...

Karabük Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından İl Özel İdare kaynaklı olarak 3 bin adet ceviz fidanı dağıtımı yapıldı.

Karabük Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Ahmet Sedat İmamaoğlu, 400 çiftçiye 3 bin civarından Balıkesir - Bandırma ceviz fidanı dağıtımı yaptıklarını söyledi.

İmamoğlu, Balıkesir’den getirilen 3 bin adet ceviz fidanı dağıtmaya başladıkları belirterek, “ İl Özel İdaresinden yüzde 50 hibeli olarak gerçekleşen projede Karabük ve İlçelerde toplam 400 çiftçimize 3 bin adet fidanları dağıtıyoruz. Her bir dekara 10 adet gelecek şekilde çiftçilerimize 10’ar adet dağıtım yapılmaya başlandı” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: