Tarım Müdürü Çelik Vali Daşöz’ü Ziyaret Etti

Bursa’ya tayini çıkan Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik Vali Halil İbrahim...

Bursa’ya tayini çıkan Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik Vali Halil İbrahim Daşöz’e veda ziyaretinde bulundu.

Uzun süre hizmet ettiği Manisa’da büyük hizmetleri olduğunu belirten Vali Daşöz, “Görev süresince halkla ilişkilerde, kurum ve kuruluşlarla ilişkilerde de çok büyük sempatisi ve saygınlığı olan bir arkadaşımız. Bakanlık tarafından Manisa il müdürlüğü görevinden, Bursa il müdürlüğüne görevlendirildi. Manisa’ya yapmış olduğu hizmetleri için teşekkür ediyorum. Memuriyetin içinde tayinler her zaman olağan olaylardır. Güzel bir İle gidiyorlar. Orada da başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Daşöz’ün konuşmalarından çok duygulandığını ifade eden Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik, Devletin verdiği her görevi yapma çabası ve gayreti içerisinde olduğunu söyledi. Müdür Çelik, “Kısa süreli bir zaman içerisinde Manisa için birlikte görev yaptık. Bu süre içerisinde verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Daşöz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik’e Manisa’ya verdiği hizmetlerden dolayı başarı belgesi ve teşekkür plaketi verdi.

ÇELİK’E VEDA YEMEĞİ

Bu arada Çelik için veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Vali Yardımcısı Baha Başçelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran ve çok sayıda daire müdürü katıldı.

Görev yaptığı 10 yıl boyunca kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını kaydeden Manisa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik, “Bütün kurumlarımızla birlikte çalışmalarımızı yürüttük. Yapamadığımız bir iş olduysa helallik diliyorum” dedi.

Çelik’e 10 yıl boyunca Manisa’da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Daşöz de burada yaptığı konuşmada, “9 aydır birlikte çalışıyoruz. Biz 10’ar yıllık sürelere hiç alışık olmadık. En fazla 3,5 yıl görev yaptım. Her il insana çok şey öğretiyor. Ömer Bey kendisi istediği için gitmiyor, istendiği için gidiyor. Bu tür tayinlerde en güzel şey dostluklardır. Türkiye’nin gözbebeği illerinden biri olan Bursa’ya gidiyor. Orada da çok başarılı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: