Tarım Ve Kırsal Kalkınma Koordinatörü Demir'denMESKİ'ye Ziyaret

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Zafer Demir, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen'i

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Zafer Demir, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Kamil Ülgen'i makamında ziyaret etti.

Demir, ziyarette yaptığı konuşmada, Mersin'in gelişmesi için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını söyledi.

Ülgen'e, TKDK hakkında da bilgi veren Demir, TKDK'nın Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye Cumhuriyeti'nin finansmanıyla kırsal kalkınmayı desteklediğini bildirdi.

Mersin'de 2012 yılında faaliyete başladıklarını kaydeden Demir, "O günden beri Mersin için çalışıyoruz. Kırsal kalkınma hem Mersin için hem Türkiye için çok önemli. Yatırımcıları kırsal kalkınmaya yatırım yapmak için kurumuza bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Ülgen ise Mersin'i Türkiye'de ve dünyada tanıtmaya çalıştıklarını ifade etti. Mersin'de kendi üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini belirten Ülgen, bu kapsamda denizi temizleme çalışmaları yaptıklarını kaydetti.

Yapılan test sonuçlarının da Mersin denizinin temiz olduğunu gösterdiğini ifade eden Ülgen, "Karaduvar'da yapılan arıtma tesisiyle deniz daha da temiz oldu. Bu da kentin turizm potansiyelini arttırdı. MESKİ olarak çevre ve turizm konusunda bütün kurumlarla işbirliği yapmaya hazırız" dedi.

Muhabir: Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: