"Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi" Hibe Başvuruları

 Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamındaki ''Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi" hibe başvurularının 27 Ocak 2014'te sona ereceği bildirildi.

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamındaki "Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi" hibe başvurularının 27 Ocak 2014'te sona ereceği bildirildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, hibeye esas proje tutarı, gerçek kişiler için 300 bin lira, tüzel kişiler için 800 bin lira olarak tespit edildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca kırsal alanda yaşayanların gelir düzeyinin yükseltilmesi, tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi entegrasyonunun sağlanması için küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesi, tarımsal pazarlama altyapısının geliştirilmesi, gıda güvenliğinin güçlendirilmesi, kırsal alanda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması, yürütülmekte olan kırsal kalkınma çalışmaları etkinliğinin arttırılması ve kırsal toplumda belirli bir kapasite oluşturulması amacıyla "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi" programının 8. etabı, 14 Aralık'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Hibe destek programına gerçek ve tüzel kişilerden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çiftçi kayıt sistemine veya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından oluşturulmuş diğer kayıt sistemlerine son başvuru tarihinden önce kayıtlı olanlar başvurabilecek. Başvurular 27 Ocak 2014'te sona erecek. Müracaatlar öncelikle "www.tarim.gov.tr" adresine elektronik ortamda, daha sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şubesi'ne yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: