"Tarımsal Fiyat İstatistikleri" Bilgilendirme Toplantısı

 Kastamonu'da "Tarımsal Fiyat İstatistikleri" konusunda bilgilendirme ve değerlendirme toplantısının yapıldığı bildirildi.

Kastamonu'da "Tarımsal Fiyat İstatistikleri" konusunda bilgilendirme ve değerlendirme toplantısının yapıldığı bildirildi. Türkiye İstatistik Kurumu Kastamonu Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, toplantının Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüyle düzenlendiği belirtildi. Toplantıda, il ve ilçe teşkilatları tarafından derlenen tarımsal fiyatların, Türkiye düzeyinde tarımsal üretim değerlerinin, milli gelirin hesaplanmasında kullanılan veri kalitesinin büyük önem arz ettiğinin anlatıldığı kaydedildi. Toplantıya, TÜİK Kastamonu Bölge Müdür Vekili Sevgi Altınbaş, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Osman Yaman, il ve İlçe tarımsal fiyat istatistikleri sorumluları ve kurum personellerinin katıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: