Tarımsal Memurlara Intibak Eğitimi

Bursa'da Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi kapsamında görev yapan personelin intibak eğitimi başladı. İl Müdürlüğü toplantı...

Bursa'da Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi kapsamında görev yapan personelin intibak eğitimi başladı. İl Müdürlüğü toplantı salonunda başlayan toplantıda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik ve ilgili müdürler ile personel hazır bulundu.

İntibak eğitimlerine Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi kapsamında görev yapan ancak çeşitli sebeplerle daha önce eğitim almamış personel ile yeni hizmet sözleşmesi ile 2013 yılında göreve başlayan personel katılıyor. Eğitim ile mühendis ve veteriner hekimlerin etkinliklerinin arttırılması ve tam donanımlı bir yayımcı olabilmeleri amaçlanıyor. İlk gün 150 TAR-GEL personelinin katılımı ile başlayan eğitim, sonraki günlerde ise 64 kişinin katılımı ile 2 hafta devam edecek.

Reklam
Reklam

TARIMSAL EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Proje hakkında bilgi veren İl Müdürü Ömer Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın yürüttüğü görevlerin çeşitliliğine vurgu yaparak, "Bu görevlerin içinde en asli görevlerden biride tarımla iştigal eden çiftçilerimizin eğitimi ve yeni teknolojileri onlara götürmektir." dedi.

Ardından başlayan eğitim kapsamında; ilgili şube müdürlüklerinden konu uzmanları tarafından tarımsal yayım ve yayım metotları, iletişim ve beden dili gibi konularda eğitimler verilecek. İntibak eğitimi 15 Şubat 2013 tarihinde tamamlanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz