Tarımsal Sulamada Kullanılan Panoları Çaldılar

Torbalı’ya bağlı Karakuyu Mahallesi’nde ikamet eden Muammer Ergin’e ait 3 adet elektrik panosu ve yaklaşık...

Torbalı’ya bağlı Karakuyu Mahallesi’nde ikamet eden Muammer Ergin’e ait 3 adet elektrik panosu ve yaklaşık 250 metre civarında kablo çalındı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde bahçesine giden Muammer Ergin, tarımsal sulamada kullandığı elektrik panoları ile 250 metre kadar kablonun yerinde olmadığını gördü. Ergin'in ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, araştırma ve parmak izi çalışması yaptı, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Sulama döneminin başlamasına az bir zaman kala panoları ve kablolarının çalınmasına çok üzüldüğünü kaydeden mağdur vatandaş Ergin, “Çalınan pano ve kablolarımın maddi değeri yaklaşık 2 bin lira civarında. Daha önce de böyle bir hırsızlık olayı yaşamıştım. Bölgede sürekli buna benzer hırsızlıklar oluyor. Çalınanları yerine nasıl koyacağım onu düşünüyorum. Jandarmanın bir an önce hırsızları yakalamasını ve malzemelerimi bulmasını ümit ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz